OT Artwork - шаблон joomla Новости
3.jpg
1.jpg
5.jpg
6.jpg
4.jpg
2.jpg
Βρίσκεστε εδώ: Ο Σύλλογος/Νέα/Ενημέρωση μελών

Σύνδεση

Παρακάτω μπορείτε να συνδεθείτε στην περιοχή μελών. Βάλτε τα στοιχεία που σας έχουν δοθεί. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ email ΣΑΣ, ή ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΑ.

ΑΦΙΣΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ1

Links

Υπουργείο Υγείας
 
 
 
 


eof
 
 

Δημοσίευση

Στείλτε μας άρθρα, καταγγελίες, ερωτήσεις με ένα κλικ στο

isargolidos@gmail.com

Αναζήτηση στη σελίδα

Video Gallery

 3

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

                Όπως γνωρίζετε, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία που διέπει τη λειτουργία των Ιατρικών Συλλόγων, τα μέλη τους υποχρεούνται μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου να καταβάλλουν την ετήσια εισφορά τους και να συμπληρώνουν την ετήσια δήλωσή τους προς το Σύλλογο.

                Σε συνέχεια της επιστολής που είχε κοινοποιηθεί σε όλους σας ηλεκτρονικά στις 18/02/2020, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε/υπενθυμίσουμε ότι:

  1. Το ποσό της ετήσιας εισφοράς των είναι 80 ευρώ για τα μέλη του Τακτικού Μητρώου και 120 ευρώ για τα μέλη του Ειδικού Μητρώου. Για τις εταιρείες και τα πολυιατρεία υπάρχουν επίσης ετήσιες εισφορές για τις οποίες έχουν ενημερωθεί οι ενδιαφερόμενοι.
  2. Ένα σεβαστό ποσοστό της εισφοράς (25%) ο Σύλλογος υποχρεούται να το αποδώσει στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
  3. Ο ιατρός που δεν κατέβαλε εμπρόθεσμα τις εισφορές του υποχρεούται σε καταβολή εισφοράς προσαυξημένης νομίμως.
  4. Η μη συμμόρφωση των μελών με τις οικονομικές τους υποχρεώσεις δημιουργεί σύμφωνα με το νόμο υποχρέωση στο σύλλογο για υπό προϋποθέσεις επιβολή πειθαρχικών κυρώσεων προς τα μέλη που δεν συμμορφώνονται. Αυτό είναι κάτι που ο Σύλλογός μας έχει στο παρελθόν αποφύγει να κάνει και συνεχίζει να έχει αυτή την πρόθεση, χρειάζεται όμως και τη δική σας συνεργασία.
  5. Οι εισφορές των μελών αποτελούν το κυριότερο, το μοναδικό σταθερό και το πιο σημαντικό έσοδο του Συλλόγου, προκειμένου αυτός να ανταποκρίνεται στα λειτουργικά του έξοδα, τα οποία να είστε βέβαιοι ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια να κρατηθούν όσο χαμηλότερα γίνεται. Η τακτική ικανοποίηση των κατά Νόμο οικονομικών υποχρεώσεων των μελών είναι ζωτικής σημασίας για το Σύλλογο και προς το επαγγελματικό και επιστημονικό συμφέρον όλων των μελών του.
  6. Σύμφωνα με την από 15/04/2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου “Δεν θα γίνεται δεκτή καμία επιστολή διαμαρτυρίας, καταγγελίας ή αιτήματος από μέλος του Συλλόγου που δεν θα είναι οικονομικά ενημερωμένο. Αν ένα τέτοιο έγγραφο φτάσει στο Σύλλογο με οποιοδήποτε τρόπο (ταχυδρομικά, e-mail, fax κλπ), δεν θα παραλαμβάνεται και δεν θα λαμβάνει αριθμό πρωτοκόλλου από τη Γραμματεία του Συλλόγου αν προηγουμένως δεν εξοφληθεί ολόκληρη η οφειλή του μέλους προς το Σύλλογο.”

                Έχοντας υπ΄όψιν τα παραπάνω, ο Σύλλογος με καλή πίστη και αντιλαμβανόμενος όλες τις αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν την μη ενημέρωση της οικονομικής καρτέλας ενός μέλους του, υπενθυμίζει την ανάγκη να καταβληθούν όλες οι ετήσιες εισφορές των μελών. Σας καλούμε να φροντίσετε να καταβάλλετε τηνετήσια εισφορά σας και να υποβάλλετε την ετήσια δήλωσή σας άμεσα.

                Η εξόφληση μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

α. Με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής τραπεζικής κάρτας στα γραφεία του Συλλόγου, Ασκληπιού 30, Ναύπλιο, 2ος όροφος, καθημερινά και ώρες 09:00-14:00.

β. Με κατάθεση του ποσού στο λογαριασμό του Συλλόγου (Εθνική Τράπεζα, αρ. λογ. 42748030519, IBAN: GR0901104270000042748030519). Σε αυτή την περίπτωση και εφ΄όσον μεταφέρετε χρήματα από άλλη τράπεζα, σας παρακαλούμε να επιλέγετε “έξοδα αποστολέα”, γιατί δημιουργούνται λογιστικές ανακολουθίες στην αποτύπωση των οικονομικών του Συλλόγου (πέραν της πραγματικής απώλειας εσόδων, βεβαίως).

                Σε περίπτωση που θελήσετε να εξοφλήσετε σε ημερομηνία που επιφέρει την νόμιμη επιβάρυνση, παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα με τη γραμματεία του Συλλόγου στο τηλέφωνο2752024760 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό που πρέπει να καταβάλλετε.

                Το έντυπο της δήλωσης μπορείτε να το προμηθευτείτε από τη γραμματεία του Συλλόγου καθημερινά και ώρες 09:00 - 15:00 ή να το κατεβάσετε (αρχείο pdf) από την ιστοσελίδα του Συλλόγου, www.isargolidos.gr . Επίσης, θα το βρείτε και ως συνημμένο αρχείο στο παρόν μήνυμα.

                Τη συμπληρωμένη δήλωση μπορείτε να τη στέλνετε, μαζί με το αποδεικτικό περί καταβολής της ετήσιας εισφοράς, το οποίο είναι απαραίτητο για την ενημέρωση της οικονομικής καρτέλας και την αποδοχή της δήλωσης:

α. Ταχυδρομικά στην διεύθυνση του Συλλόγου: Ασκληπιού 30, ΤΚ 21100, Ναύπλιο.

β. Με φαξ στο 2752029824

γ. Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

                Εαν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα κατάθεσης του ποσού στην Τράπεζα, εντός ολίγων ημερών θα σας αποσταλεί ταχυδρομικά η απόδειξη πληρωμής της συνδρομής, η ιατρική ταυτότητα μέλους και το ιατρικό σήμα αυτοκινήτου.

Προσεχώς θα υπάρξει και επικοινωνία του Συλλόγου προσωπικά με τα μέλη που δεν είναι οικονομικά ενημερωμένα για τουλάχιστον 3 έτη.

Επειδή έχει παρατηρηθεί ότι πολλά μέλη δεν ανοίγουν/λαμβάνουν τα e-mail που αποστέλλει ο Σύλλογος, παρακαλούμε αν γνωρίζετε κάποιον από αυτούς τους συναδέλφους να τον ενημερώσετε για την επιστολή αυτή. Βρισκόμαστε σε διαδικασία επικαιροποίησης των στοιχείων επικοινωνίας των μελών μας και τέτοια προβλήματα σύντομα θα ξεπεραστούν. Σημαντικό βήμα προς αυτό είναι η σωστή υποβολή της ετήσιας δήλωσης από όλα τα μέλη.

Ελπίζουμε στη συνεργασία σας.

Για τον Ιατρικό Σύλλογο

Κωνσταντίνος Κατσαρός, Πρόεδρος

Γεώργιος Δωροβίνης, Γραμματέας

Αγγελής Κωνσταντινόπουλος, Ταμίας

Ασκληπιού 30, Ναύπλιο, 21100, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 27520 24760, Fax: 27520 29824 , email: isargolidos@gmail.com